Reacties

In het afgelopen jaar hebben jullie met Adem. kennis gemaakt. Ik zou het enorm waarderen wanneer jullie iets over de behandeling, de yoga lessen of één van de online modules zouden willen laten weten!

Reactie van Jo-Anne
Net de oefening met het beekje gedaan. Prettig. Ik geniet van je dagelijkse oefeningen, en ook van de manier waarop je ze met je mailtjes presenteert.
Reactie van Gabriëlle
Wat is dit toch fantastisch! Net of iemand aan het eind van de dag een beetje voor me zorgt en me een aai over mijn bol geeft.
Dankjewel!!
Reactie van Jessica
Bedankt weer voor de oefening. Ik merk dat het per dag verschilt hoe veel ik gefocust ben op de oefening. Ik ben blij dit op te merken.
Vandaag heeft het mij goed gedaan. Ik vind het erg prettig dat de oefeningen altijd rond het zelfde tijdstip komen, het is voor mij nu echt een afschakel moment van de dag geworden :)
Reactie van Vivian
Ik vind je oefeningen super fijn. Ik heb ook bij Jan van Dixhoorn opleiding gehad en gebruik ze regelmatig in de behandelingen met cliënten. Maar het is zo fijn om ook weer zelf even aan de hand genomen te worden. En de afwisseling met de yoga en andere oefeningen vind ik erg fijn. Dank je wel voor dit initiatief. Ik geniet er enorm van.
Reactie van Wendy
Ik wil even zeggen dat ik vind dat je zo’n fijne rustgevende stem hebt om yoga/meditatieoefeningen te geven!
Ik geniet echt van je 'ontspannen naar huis' oefeningen! Het lukt nog niet om ze elke dag te doen, maar als ik ze doe voelen ze erg goed1
Dank je voor deze mogelijkheid!
Reactie van Wilma
De ontspanningsoefeningen doe ik iedere dag. Ik vind het geweldig, de 5 min. zijn snel voorbij. Dank je wel het doet me goed!
Reactie van Carine
Ik werk aan huis, dus die scheiding is hier minimaal, maar… ik heb genoten van de oefening. Echt heerlijk. Met een goed gevoel, een ontspannen lichaam en een glimlach op mijn gezicht ga ik nu heerlijk mijn bed in.
Reactie van Lucia
Door jouw mails en enthousiasme heb ik al twee cliënten verwezen naar jouw online-cursus en heb ik ook collega's aangegeven cliënten daarop attent te maken.
Dank je wel voor je inzet; je helpt er veel mensen mee!

Afspraak maken?

Voor meer informatie of een afspraak kun je bellen:

06 - 34 24 1225

Of neem online contact met me op:

Per mail