Gratis Ebook 'Houding van de Week'

In mijn yogalessen heb ik altijd een rode draad die het hele seizoen door loopt. Een van die rode draden was de “Houding van de Week”. Elke week werd een houding extra belicht in de les. Ook schreef ik er een blog over. Deze blogs zijn verzameld in een E-book.

Yoga(e)boeken zijn er al heel veel. Ook boeken waarin houdingen met hun werking beschreven staan. Het bijzondere van dit E-book is dat er van elke beschreven oefening ook een ingesproken versie is. Door op de foto bij de oefening te klikken kom je in het geluidsbestand. In de volledige versie zijn 30 oefeningen beschreven. Voor het gemak zijn er ook in de inhoudsopgave foto’s opgenomen met het geluidsbestand erachter. Ook tussen de verschillende hoofdstukken in vind je de foto’s op een blad verzameld.

In dit gratis Ebook vind je 5 oefeningen : de berg, de kat, de brug, de boom en een eindontspanning.

Ik ontvang graag het gratis ebook met de yoga oefeningen!

* indicates required

Afspraak maken?

Voor meer informatie of een afspraak kun je bellen:

06 - 34 24 1225

Of neem online contact met me op:

Per mail
 • Via de pop-up yoga heb ik kennisgemaakt met Yolande. De omgeving die iedere keer weer een verrassing was en de ontspannen, rustige manier van lesgeven plus daarbij een vleugje humor was een perfecte combinatie. Dank je wel Yolande!
  – Astrid van Wijk-Saporito
 • Afgelopen november heb ik 4 x meegedaan met de Yoga Nidra lessen op maandag avond. Ik vond de avonden heerlijk en ben heel erg blij dat er een 'herkansing' is door de opnames per mail na afloop, voor het geval ik toch 'even' was weggedommeld…;-)
  Ook is het fijn om zelf thuis nogmaals de oefening te doen als ik er behoefte aan heb!
  – AnneMarie
 • De yogalessen van Yolande zijn een verademing. Haar uitleg is helder en duidelijk, lekker down-to-earth. Ze stimuleert je grenzen te verleggen, met respect voor je eigen fysieke mogelijkheden.
  – Monique
 • Bedankt voor de bijzondere yoga nidra les gisteravond! Deed me goed (ook al kan ik niet zo lang plat op m’n rug).
  Heb nog eens je site bekeken en nu ook je blogs gezien met je ‘oefeningen van de week’, de popup-yoga enz.
  Duidelijke informatie en de popupyoga vind ik ook een heel leuk idee. En wat een mooie locaties!
  – Els
 • Al eerder had ik aan yoga gedaan, maar deze "opfris lessen" van Yolande heb ik met veel plezier meegedaan. Ze deden me goed, de opbouw zat goed in elkaar en de sfeer, die Yolande weet te creëren is heel prettig. Dankjewel Yolande, ik kom nog eens!
  – Marijke
 • 1x per maand yoga op een andere locatie en elke keer weer een feestje. Door de duidelijke stembegeleiding van Yolande gingen de bewegingen 'bijna' vanzelf. Wat heerlijk om jezelf zo lenig en soepel te houden. Dank je wel.
  – Manouk
 • Helaas is het er niet van gekomen om mee te doen met de laatste PopUpYoga. Ik vond het heel erg leuk om er een paar keer bij geweest te zijn. Een bijzondere ervaring!
  – Zita
 • Yoga was niks voor mij, was altijd mijn gedachte! Tot ik uit nieuwsgierigheid mee deed aan een Pop Up Yoga; het was in de F-16 hangar in Soesterberg waar ik betoverd werd door de omgeving, rust , fluitende vogels én de yogales die Yolande gaf. Vooral de manier waarop in prachtige omgevingen de les wordt gegeven, is voor mij doorslaggevend geweest! Ik vind yoga leuk! Thnxs Yolande
  – Ludith Nijland
 • Echt een super goed initiatief, veel geld opgehaald voor het goede doel en wij hebben een heel leuk en sportief een keer per maand op zondagochtend op de meest verrassende plekken yoga gehad!!!!
  – Monique van Houwelingen
 • Hoi Yolande,

  Allereerst nog bedankt voor de Yogalessen. De les is heel goed af gestemd op de doelgroep en doordat je een goede sfeer weet te creëren kan iedereen naar zijn eigen vermogen met de les meedoen. Nog een prettige vakantie en tot september.

  Groetjes van Marianne ter Beek.
  – Marianne Ter Beek
 • Al jaren riep ik: yoga is niets voor mij. Tot ik Yolande tegenkwam en dacht: als ik het een keer wil proberen en het een kans wil geven, dan met/bij haar. Op dus naar PopUp yoga. Het was de laatste les vd serie dus ik heb geen vergelijkingsmateriaal qua omgeving. Ik vond het bijzonder leuk om te doen. En moeilijk! Als Yolande af en toe niet zei "ademen" dan zou ik het bijna vergeten ...
  – Ellen
 • Ik vond de pop up yoga lessen fantastisch. Erg leuk om op hele bijzondere plekken de les te doen. Ik heb gemerkt dat de plek wel degelijk invloed heeft op mijn beleving. In de boekwinkel werd ik erg afgeleid door al die ruggen van boeken. De lessen "in de natuur" vond ik het fijnst. Dank je wel Yolande, het was bijzonder. Ben benieuwd wat je voor volgend jaar bedenkt ;-)
  – Karin
 • Yolande valt in mijn gym regelmatig in als yoga lerares. Alle deelneemsters zijn razend enthousiast over Yolande als persoon enover haar mooie lessen. Ik ken Yolande al jaren en je kan goed op haar vertrouwen, dat is voor mij als onderneemster erg belangrijk.
  – Mathilde
 • Ik heb 3 keer meegedaan met de PopUpYoga. Mijn eigen lijf was meer van invloed dan de locatie. Vond alle 3 de locaties iets eigens moois en fijns hebben. Maar de juf is ook van invloed :D. Dat jij zo helder bent dat ik ook met mijn rug naar je toe de instructie begrijp ...
  – Wilma