Aanbod voor scholen

Tot enkele jaren geleden jaar werden alle kinderen in groep 2 op school logopedisch gescreend. Wanneer er dan problemen bleken op het gebied van auditieve voorwaarden, stem, mondgewoonten, articulatie of taal dan werden deze kinderen voor behandeling verwezen naar een logopedist in de vrije vestiging. 

Helaas is deze algehele screening door bezuinigingen bij de gemeente komen te vervallen. Hierdoor kunnen problemen in de spraak- en/of taalontwikkeling onopgemerkt blijven, met als resultaat dat het kind gaat vastlopen in groep 3. Daarom hebben de Zeister Logopedisten met elkaar een nieuwe screening opgezet. Daarnaast ben ik trainer van de cursus "Logopedie in een notendop - signalering van logopedische problemen door leerkrachten".

Komend schooljaar is het mogelijk te kiezen voor de cursus, screening van (een gedeelte van) de oudste kleuters, of een combinatie van beiden.

Onlangs ontwikkelde ik op verzoek van cliënten een online video training voor mensen met een spreekberoep (zie verder de pagina over Lax Vox). Deze training bied ik tot 1 juli gratis aan, daarna zal hij € 19,95 (incl. materiaal) gaan kosten.

Stuur mij gratis video's om mijn stem en keel te leren ontspannen als ik veel moet praten!

* indicates required

 

Meer informatie? Vul onderstaand formulier in :


 Screening
 Cursus Logopedie in een notendop
 Stemtraining
 Bouw!
 

Afspraak maken?

Voor meer informatie of een afspraak kun je bellen:

06 - 34 24 1225

Of neem online contact met me op:

Per mail