Reacties

Reactie van Els
Bedankt voor de bijzondere yoga nidra les gisteravond! Deed me goed (ook al kan ik niet zo lang plat op m’n rug).
Heb nog eens je site bekeken en nu ook je blogs gezien met je ‘oefeningen van de week’, de popup-yoga enz.
Duidelijke informatie en de popupyoga vind ik ook een heel leuk idee. En wat een mooie locaties!
Reactie van Judith
Gister is mijn dochtertje van 5 voor het laatst naar logopedie geweest, buiten kwamen de tranen. Wat bijzonder dat ze in zo korte tijd opeens wel weet ze hoe rijmen moet. Ze snapt dat losse klanken een woordje vormen en kan zelfs al een beetje lezen. Dank je wel Yolande, we zien nu vol vertrouwen het schooljaar in groep 3 tegemoet!
Reactie van Debbie Shmidt
Isa is bij adem terecht gekomen ivm met een achterstand in haar taalontwikkeling. Isa vond het altijd erg leuk om naar logopedie te gaan spelenderwijs heeft Isa in een korte tijd veel geleerd, met als resultaat de hoogste score bij haar cito toets voor taal!
Bedankt Yolande
Reactie van Astrid van Wijk-Saporito
Via de pop-up yoga heb ik kennisgemaakt met Yolande. De omgeving die iedere keer weer een verrassing was en de ontspannen, rustige manier van lesgeven plus daarbij een vleugje humor was een perfecte combinatie. Dank je wel Yolande!
Reactie van Esther van Rems - logopedie Bolsward
Yolande was een "digitale" collega, tot recent. Ik had het genoegen om Yolande in het echt te ontmoeten tijdens de inspirerende Estill Voice Training. Wat een prachtig mens, met passie en ambitie voor haar vak. Nooit te beroerd om haar kennis te delen, met liefde en warmte spreekt ze over de logopedie, de stem en haar patiënten! Wat ben ik blij met zo'n collega! (en dat je een goede dosis humor hebt is uiteraard ook mooi meegenomen!) Verhuist ooit één van mijn patiënten jouw kant op, dan weet ik naar wie ik ze doorstuur!
Reactie van Marianne Ter Beek
Hoi Yolande,

Allereerst nog bedankt voor de Yogalessen. De les is heel goed af gestemd op de doelgroep en doordat je een goede sfeer weet te creëren kan iedereen naar zijn eigen vermogen met de les meedoen. Nog een prettige vakantie en tot september.

Groetjes van Marianne ter Beek.
« Vorige1...567891011Volgende »

Afspraak maken?

Voor meer informatie of een afspraak kun je bellen:

06 - 34 24 1225

Of neem online contact met me op:

Per mail