Reacties

Reactie van Esther van Rems - logopedie Bolsward
Yolande was een "digitale" collega, tot recent. Ik had het genoegen om Yolande in het echt te ontmoeten tijdens de inspirerende Estill Voice Training. Wat een prachtig mens, met passie en ambitie voor haar vak. Nooit te beroerd om haar kennis te delen, met liefde en warmte spreekt ze over de logopedie, de stem en haar patiënten! Wat ben ik blij met zo'n collega! (en dat je een goede dosis humor hebt is uiteraard ook mooi meegenomen!) Verhuist ooit één van mijn patiënten jouw kant op, dan weet ik naar wie ik ze doorstuur!
Reactie van Marijke
Drie keer ben ik maar geweest. En toen voelde ik me alweer zo veel beter dat ik het zonder hulp afkon. Ik kwam omdat ik last had van hyperventilatie, maar we hebben eigenlijk vooral een soort ontspanningsoefeningen gedaan waardoor ik merkte dat ik weer makkelijker kon doorademen. Nu ben ik niet meer zo bang om een aanval te krijgen, want ik weet wat ik kan doen om te ontspannen en makkelijker te ademen. Super!
Reactie van Marianne Ter Beek
Hoi Yolande,

Allereerst nog bedankt voor de Yogalessen. De les is heel goed af gestemd op de doelgroep en doordat je een goede sfeer weet te creëren kan iedereen naar zijn eigen vermogen met de les meedoen. Nog een prettige vakantie en tot september.

Groetjes van Marianne ter Beek.
« Vorige1...6789101112Volgende »

Afspraak maken?

Voor meer informatie of een afspraak kun je bellen:

06 - 34 24 1225

Of neem online contact met me op:

Per mail