Reacties

Reactie van Guus van Betten
In mei 2016 kreeg ik problemen met mijn stem. Ik zing in 2 koren het Stichts Mannen Koor en het Shanty koor De Driemasters. Het lukte niet meer, heesheid, geen stem meer uit kunnen brengen e.d. De huisarts adviseerde rust, niet meer zingen voorlopig. In augustus uiteindelijk doorverwezen naar de KNO arts (Dr. R. van den Langenberg), die vond het er allemaal redelijk goed uitzien en verwees me door naar logopediste Yolande Kylstra. Na een paar weken oefenen met woorden en Lax Vox kwam mijn stem weer terug. Nu ca. 6 maanden later zing ik met plezier weer op beide koren. Nog steeds oefen ik met Lax Vox. Ik vond de benadering door Yolande erg prettig en dus ook succesvol! Nogmaals dank.
Reactie van Melanie Bosch
Onze dochter bleek nadat haar beugel was verwijderd haar tong verkeerd te gebruiken waardoor ze een open beet had. Door de geweldige oefeningen en begeleiding van Yolande heeft ze haar tong goed leren bewegen waardoor de open beet is geminimaliseerd. Super fijn dank voor de begeleiding Yolande.
Reactie van Dennis Koppen
Ik gebruik nu sinds enkele weken de Lax Vox Methode. De methode werkt echt, ik zing makkelijker, de overgang tussen borst en kopstem gaat vloeiender, echt top!
Reactie van Cecilia Bekema
De Lax Vox methode gebruik ik intensief voor mezelf en voor zangleerlingen.
Ik moet zeggen dat ik er erg enthousiast over ben. En ook de leerlingen. In het begin vinden ze het eerst wat vreemd. “Doet het dan wel wat?” Ja, het doet zeker wat. Zelf neem ik het mee bij generale repetities en ‘borrel’ dan even in de pauze. Nu ze dat gezien hebben, stellen ze vragen en zijn nieuwsgierig. Sommigen hebben last van de stem na een concert, of een pittige repetitie. Dan komt er een vliesje over de stem waardoor het zingen in de hoogte niet meer wil. Of de adem wil niet goed zitten.
Door het gebruiken van de Lax Vox gaat e.e.a. nu veel beter. Ook de ademhaling gaat meer ‘organisch’, lange frasen zingen wordt wat makkelijker etc. Leuk is dat!
Dat wilde ik je vooral laten weten.
Reactie van Jose
Ik wil even zeggen dat ik erg enthousiast ben over de methode Lax Vox, maar zeker ook over je website en je heldere uitleg!
Reactie van Gertild; http://www.ontspanningstherapie-nuenen.nl/
Wat een herkenbare oefeningen Yolande. Heerlijk om ze eens van een ander te horen en zelf te ervaren. Je hebt een heel prettige stem en doet de oefeningen in een fijn tempo. Heel goed om dagelijks even tijd voor vrij te maken. Dank voor je initiatief!
Reactie van Jo-Anne
Net de oefening met het beekje gedaan. Prettig. Ik geniet van je dagelijkse oefeningen, en ook van de manier waarop je ze met je mailtjes presenteert.
Reactie van Jessica
Bedankt weer voor de oefening. Ik merk dat het per dag verschilt hoe veel ik gefocust ben op de oefening. Ik ben blij dit op te merken.
Vandaag heeft het mij goed gedaan. Ik vind het erg prettig dat de oefeningen altijd rond het zelfde tijdstip komen, het is voor mij nu echt een afschakel moment van de dag geworden :)

Afspraak maken?

Voor meer informatie of een afspraak kun je bellen:

06 - 34 24 1225

Of neem online contact met me op:

Per mail