Reacties

Reactie van Lucia
Door jouw mails en enthousiasme heb ik al twee cliënten verwezen naar jouw online-cursus en heb ik ook collega's aangegeven cliënten daarop attent te maken.
Dank je wel voor je inzet; je helpt er veel mensen mee!
Reactie van Nicole
Ik werkte al met Lax Vox in de praktijk, maar had het idee te stagneren. Door de online training is mij meer duidelijk geworden. Wat een mooi initiatief en goed opgezet!
Reactie van Gitta
Ik heb vanwege een trauma last gekregen met spreken. In het begin zelfs zo extreem dat mijn zinnen bestonden uit drie woorden. Dankzij logopedie, acupunctuur en zelfrealisatie kwam ik een heel end. Alleen dachten de meeste mensen dat ik een hele hese stem had. Nu, dankzij Lax Vox en de adviezen van Yolande is mijn stem weer duidelijker en kan ik langere zinnen maken zonder adem en stemproblemen. Ik ben zo blij met haar adviezen en filmpjes!
Namaste!
Reactie van Miriam Helsper
Met de door jouw ontwikkelde filmpjes heb ik al wat cliënten de lax vox training in beeld kunnen aanbieden. Mooi en professioneel opgezet. Ik sluit me graag aan bij de betaalde versie en zal die zeker promoten vanuit Odijk.
Reactie van Sylvia van der Drift
Yolande is een behulpzame collega. Ze reageert snel op vragen. Ik werk weinig met stemproblemen maar ga door haar met lax vox aan de slag. Ik zie nu de mogelijkheden voor mijn clientjes en voor mezelf!
Reactie van zangeres
Ik heb er zeker wat aan, met name het heel snel opwekken van een sensibele en reactieve ademsteun zonder ingewikkelde zangoefeningen
vind ik erg prettig. Ik heb al 1 collega op je videopresentatie gewezen, hopelijk verbreidt zich dat dan weer verder. Heel hartelijk dank voor al je moeite!
Reactie van collega
Erg goed initiatief, rustig in je eigen tijd vanaf een rustige plek de filmpjes bekijken. Leuke, effectieve en zeer leerzame bijscholing.
Reactie van anoniem
Mijn complimenten voor de duidelijke en leerzame filmpjes.

Afspraak maken?

Voor meer informatie of een afspraak kun je bellen:

06 - 34 24 1225

Of neem online contact met me op:

Per mail