Reacties

Reactie van Gabriëlle
Wat is dit toch fantastisch! Net of iemand aan het eind van de dag een beetje voor me zorgt en me een aai over mijn bol geeft.
Dankjewel!!
Reactie van Vivian
Ik vind je oefeningen super fijn. Ik heb ook bij Jan van Dixhoorn opleiding gehad en gebruik ze regelmatig in de behandelingen met cliënten. Maar het is zo fijn om ook weer zelf even aan de hand genomen te worden. En de afwisseling met de yoga en andere oefeningen vind ik erg fijn. Dank je wel voor dit initiatief. Ik geniet er enorm van.
Reactie van Wendy
Ik wil even zeggen dat ik vind dat je zo’n fijne rustgevende stem hebt om yoga/meditatieoefeningen te geven!
Ik geniet echt van je 'ontspannen naar huis' oefeningen! Het lukt nog niet om ze elke dag te doen, maar als ik ze doe voelen ze erg goed1
Dank je voor deze mogelijkheid!
Reactie van Wilma
De ontspanningsoefeningen doe ik iedere dag. Ik vind het geweldig, de 5 min. zijn snel voorbij. Dank je wel het doet me goed!
Reactie van Carine
Ik werk aan huis, dus die scheiding is hier minimaal, maar… ik heb genoten van de oefening. Echt heerlijk. Met een goed gevoel, een ontspannen lichaam en een glimlach op mijn gezicht ga ik nu heerlijk mijn bed in.
Reactie van Lucia
Door jouw mails en enthousiasme heb ik al twee cliënten verwezen naar jouw online-cursus en heb ik ook collega's aangegeven cliënten daarop attent te maken.
Dank je wel voor je inzet; je helpt er veel mensen mee!
Reactie van Nicole
Ik werkte al met Lax Vox in de praktijk, maar had het idee te stagneren. Door de online training is mij meer duidelijk geworden. Wat een mooi initiatief en goed opgezet!
Reactie van Gitta
Ik heb vanwege een trauma last gekregen met spreken. In het begin zelfs zo extreem dat mijn zinnen bestonden uit drie woorden. Dankzij logopedie, acupunctuur en zelfrealisatie kwam ik een heel end. Alleen dachten de meeste mensen dat ik een hele hese stem had. Nu, dankzij Lax Vox en de adviezen van Yolande is mijn stem weer duidelijker en kan ik langere zinnen maken zonder adem en stemproblemen. Ik ben zo blij met haar adviezen en filmpjes!
Namaste!

Afspraak maken?

Voor meer informatie of een afspraak kun je bellen:

06 - 34 24 1225

Of neem online contact met me op:

Per mail