Reacties

Reactie van anoniem
De training is goed opgezet! Ruim de tijd om de oefeningen mee te doen zodat je tegelijkertijd kan kijken, luisteren en oefenen! Het is gemakkelijk om er zelf mee aan de slag te gaan én om cliënten aan te leren hoe Lax Vox te gebruiken. Bedankt!
Reactie van anoniem
Erg leuk idee van de online training. Zeker een aanrader.
Reactie van Chantal Mailly
Lieve Yolande, Wat ben je toch een kanjer! Je hebt zoveel leuke ideeën en je bent een inspiratie voor alle collega's binnen de logopedie. Ik wens je heel veel succes met de opzet van de betaalde training en ik hoop dat dit ook financieel zijn vruchten af zal werpen voor je! Ik zal het tegen die tijd zeker promoten! Door alle social media lijkt het erop dat ik je al ken, maar ik hoop je na de zomer eindelijk eens te ontmoeten;-) Fijne zomer gewenst!
Reactie van Nienke
Hallo Yolande,
Bedankt voor de duidelijke filmpjes,
hier kan je wat mee.
Simpel en zeer effectief!
Reactie van Paula
Ik heb zeker veel plezier van de Lax Vox video's. Mijn stem is meer ontspannen en heeft een groter bereik als ik een half uur van tevoren met de Lax Vox bezig ben geweest (zingen).
Reactie van Isabel
Dag Yolande,

Bedankt voor het sturen van de Lax Vox lessen en de uitleg van de methode. Ook dank voor de service inzake nooit ontvangen poststukken. Tot nu toe ervaar ik de methode als erg prettig en ontspannend voor de stem. Als zangeres zal ik deze methode zeker blijven gebruiken als warming-up en cooling-down! Ook fijn dat men je kan consulteren bij vragen etc. Mooi initiatief en ik heb mijn netwerk naar de Lax Vox methode verwezen!
Reactie van Anneke Wind
Ik heb gemerkt dat ik dankzij deze training rustiger en 'dieper' (meer vanuit mijn buik) ga ademen, wat heel goed is voor mijn stem, en waardoor ik beter ga zingen. Hartelijk dank!
Reactie van Judith
Hallo Yolande,

Bedankt voor je duidelijke instructies en filmpjes, het is nog wel veel oefenen maar dat komt goed.

Afspraak maken?

Voor meer informatie of een afspraak kun je bellen:

06 - 34 24 1225

Of neem online contact met me op:

Per mail