Reacties

Reactie van Miriam Helsper
Met de door jouw ontwikkelde filmpjes heb ik al wat cliënten de lax vox training in beeld kunnen aanbieden. Mooi en professioneel opgezet. Ik sluit me graag aan bij de betaalde versie en zal die zeker promoten vanuit Odijk.
Reactie van Sylvia van der Drift
Yolande is een behulpzame collega. Ze reageert snel op vragen. Ik werk weinig met stemproblemen maar ga door haar met lax vox aan de slag. Ik zie nu de mogelijkheden voor mijn clientjes en voor mezelf!
Reactie van zangeres
Ik heb er zeker wat aan, met name het heel snel opwekken van een sensibele en reactieve ademsteun zonder ingewikkelde zangoefeningen
vind ik erg prettig. Ik heb al 1 collega op je videopresentatie gewezen, hopelijk verbreidt zich dat dan weer verder. Heel hartelijk dank voor al je moeite!
Reactie van Chantal Mailly
Lieve Yolande, Wat ben je toch een kanjer! Je hebt zoveel leuke ideeën en je bent een inspiratie voor alle collega's binnen de logopedie. Ik wens je heel veel succes met de opzet van de betaalde training en ik hoop dat dit ook financieel zijn vruchten af zal werpen voor je! Ik zal het tegen die tijd zeker promoten! Door alle social media lijkt het erop dat ik je al ken, maar ik hoop je na de zomer eindelijk eens te ontmoeten;-) Fijne zomer gewenst!
Reactie van anoniem
Erg leuk idee van de online training. Zeker een aanrader.
Reactie van anoniem
De training is goed opgezet! Ruim de tijd om de oefeningen mee te doen zodat je tegelijkertijd kan kijken, luisteren en oefenen! Het is gemakkelijk om er zelf mee aan de slag te gaan én om cliënten aan te leren hoe Lax Vox te gebruiken. Bedankt!
Reactie van anoniem
Mijn complimenten voor de duidelijke en leerzame filmpjes.
Reactie van collega
Erg goed initiatief, rustig in je eigen tijd vanaf een rustige plek de filmpjes bekijken. Leuke, effectieve en zeer leerzame bijscholing.

Afspraak maken?

Voor meer informatie of een afspraak kun je bellen:

06 - 34 24 1225

Of neem online contact met me op:

Per mail