Reacties

Reactie van Yolanda Simons
Bedankt voor de LaxVox filmpjes.
Ik ga ze zeker delen,
Complimenten! Ziet er erg goed uit.
Reactie van Wendy
Ik heb je video’s bekeken en wil je alvast bedanken voor de goede, rustige uitleg / presentatie. Ik ben pas begonnen en het lijkt me al veel ontspanning te geven. Ik zal de kennis met mijn netwerk delen en wens je veel succes met het delen van het bubbelen aan heel Nederland.
Reactie van Hanneke
Ik ben erg blij met de filmpjes en bekijk ze ook samen met mijn cliënten. Top gedaan!
Reactie van Sabrina
Bedankt voor de duidelijke video instructies, super initiatief!
Reactie van Ilona
Wat een ontzettend mooi initiatief. Ik vind het een helder filmpje, duidelijke uitleg en een rustig beeld. Wat ik erg positief vind dat men wekelijks een nieuw filmpje toegezonden krijgt. Daar zit iets motiverends in en geeft een extra stimulans in het oefenen. Ik zal dit zeker aanbevelen bij cliënten. Ik wens je al het succes met dit initiatief.
Reactie van Marit
Na al hele goede ervaringen te hebben met Yolande in de therapie heb ik nu de gratis Lax Vox training gedaan, die mij enorm goed is bevallen! Behalve een betere, meer ontspannen stem, heb ik een overall beter gevoel. Ik zit er sterker en meer ontspannen door in mijn vel. Het 'bubbelen' is bovendien best leuk om te doen. Bij mij staat het flesje dus standaard naast de bank.
Heel erg bedankt Yolande!
Reactie van Corinne
Hartelijk dank voor de mooie en duidelijke video-instructies.
Ik had al andere filmpjes gevonden op internet, maar vind
jouw aanwijzingen heel prettig en volledig, echt geweldig!
Reactie van job boot - www.bootcommunicatie.nl
als nieuwslezer bij de radio is de stem je instrument. daar moet je zuinig mee omspringen. een tijdje terug was mijn ademhaling ontregeld, waardoor nieuwsbulletins 'onrustig' klonken doordat ik het einde van de zin niet of nauwelijks haalde. yolande heeft mij een paar keer flink onder handen genomen met stemoefeningen. daarna klonken de nieuwsberichten weer als vanouds. dank je wel yolande. dankzij jouw praktische tips en oefeningen ben ik weer helemaal op adem gekomen...

Afspraak maken?

Voor meer informatie of een afspraak kun je bellen:

06 - 34 24 1225

Of neem online contact met me op:

Per mail