Reacties

Reactie van Sabrina
Bedankt voor de duidelijke video instructies, super initiatief!
Reactie van Ilona
Wat een ontzettend mooi initiatief. Ik vind het een helder filmpje, duidelijke uitleg en een rustig beeld. Wat ik erg positief vind dat men wekelijks een nieuw filmpje toegezonden krijgt. Daar zit iets motiverends in en geeft een extra stimulans in het oefenen. Ik zal dit zeker aanbevelen bij cliënten. Ik wens je al het succes met dit initiatief.
Reactie van Marit
Na al hele goede ervaringen te hebben met Yolande in de therapie heb ik nu de gratis Lax Vox training gedaan, die mij enorm goed is bevallen! Behalve een betere, meer ontspannen stem, heb ik een overall beter gevoel. Ik zit er sterker en meer ontspannen door in mijn vel. Het 'bubbelen' is bovendien best leuk om te doen. Bij mij staat het flesje dus standaard naast de bank.
Heel erg bedankt Yolande!
Reactie van Corinne
Hartelijk dank voor de mooie en duidelijke video-instructies.
Ik had al andere filmpjes gevonden op internet, maar vind
jouw aanwijzingen heel prettig en volledig, echt geweldig!
Reactie van job boot - www.bootcommunicatie.nl
als nieuwslezer bij de radio is de stem je instrument. daar moet je zuinig mee omspringen. een tijdje terug was mijn ademhaling ontregeld, waardoor nieuwsbulletins 'onrustig' klonken doordat ik het einde van de zin niet of nauwelijks haalde. yolande heeft mij een paar keer flink onder handen genomen met stemoefeningen. daarna klonken de nieuwsberichten weer als vanouds. dank je wel yolande. dankzij jouw praktische tips en oefeningen ben ik weer helemaal op adem gekomen...
Reactie van Richard
Dank zij je trainingen heb ik geen last meer van mijn stem, ondanks dat ik nu de hele dag voor de klas sta! Ademhalen door de buik blijkt een prima oplossing.
Reactie van Berry
Het is alweer een tijd geleden dat ik een paar keer met Mike bij je geweest bent. Daarna heb je niks meer van ons gehoord. Eigenlijk is daar maar één reden voor: het gaat heel goed met Mike. Zijn citoscores zijn van D4 via C3 naar B2 gegaan voor de laatste toets! En met verder allemaal A1 scores vind ik het eigenlijk wel prima zo. Dat wilde ik je toch even laten weten, zo raar als je ineens nooit meer iets hoort…
Reactie van Justus
Yolande Kylstra bewijst met haar persoonlijke aanpak in korte tijd resultaat te kunnen bewerkstelligen. Ze is vriendelijk, geduldig en biedt professioneel maatwerk. Ze gebruikt haar brede kennis om jou zelf aan het denken te zetten. Voor mij was ze een uitstekende keuze als logopediste.

Afspraak maken?

Voor meer informatie of een afspraak kun je bellen:

06 - 34 24 1225

Of neem online contact met me op:

Per mail